Hyresguiden

Professionell elservice i Solna

Behöver du få hjälp med elservice i Solna eller kanske med installationer eller reparationer av diverse system så kan det bli aktuellt för dig att anlita Wimcon AB. De är behjälpliga med installationer av diverse system som ser till att du får den elservice du vill när det handlar om få installerat belysning, värmesystem, data och tele på ett säkert sätt som ser till att du får precis det resultat som du vill. Wimcon AB består utav högutbildade och kompetenta elektriker som alla vet precis vad som krävs för att de ska kunna erbjuda alla sina kunder precis den elservice som de känner att de vill ta del utav när det handlar om att med trygghet kunna använda sig av de installerade systemen och liknande. För kundernas trygghets skull så lämnar de dessutom alltid minste tre månaders garanti på all utförd och avslutad elservice i Solna.

Välkommen till Wimcon AB – Din elektriker i Solna. El är någonting som kan vara oerhört farligt och kan i värsta fall orsaka dödsfall! Därför bör ni ringa till oss så fort ni behöver hjälp med elservice i Solna eller elservice i Nacka. Även om det bara är rådgivning hjälper vi er gärna med detta. Med våra erfarna och utbildade elektriker kan vi garantera er att vi kommer lösa ert problem.

Ni vet väl om att vi även är anslutna till EIO, EIO, ELTEST och ELRÄTT. Ni vet väl om att vi även installerar solpaneler och solfångare. Vid mer information får ni gärna höra av er till oss eller kika in på vår hemsida.

Detta inlägg var postad i