Hyresguiden

Skönt med fastighetsservice

God afton!

Ännu en arbetsdag är avverkad och nu har det snart blivit dags att bege sig hem till Solna för att först hämta barnen och sen laga lite middag. Det har varit en relativt lugn dag på jobbet där jag mest har åkt ut våra fastigheter för att se så att var i ordning, men snart så slipper jag det. Vi beställde nämligen fastighetsservice till alla våra fastigheter som vi äger runt om i Solna, så nu kan vi rikta in oss mer på att växa som företag snarare än att ägna oss åt fastighetsservice. Eftersom jag alltid har varit den som åkt ut till alla byggnader så känns det extra för mig att någon annan kommer ta hand om det åt oss nu. I dagsläget så är det tre fastigheter i Solna som vårat företag äger men planen är att vi efter sommaren har ökat antalet till minst fem stycken fastigheter med lägenheter som vi kan hyra ut.

Det är kan mycket väl bli så att vi även riktar in oss på en annan ort än Solna, jag är väldigt inne på att expandera verksamheten och satsa lite smått på att köpa stugor i populära semesterorter runt om i landet för att sedan kunna hyra ut dem. Men det är en lång bit kvar innan vi når dit, det är en väldigt eftertraktad marknad med tuff konkurrens. Det viktigaste i dagsläget är att utveckla vår verksamhet runt om Solna eftersom vi nu har lyckats få tag i fastighetsservice men framförallt beror det på att detta är ett område där det inte finns så många konkurrenter trots att efterfrågan på lägenheter är väldigt stor.

Har jag någon läsare där ute som sysslar med fastighetsbranschen och hyr ut stugor så tar jag gärna emot tips för att jag någon dag ska kunna börja delta på den marknaden. Trevlig kväll på er!  

Detta inlägg var postad i