Hyresguiden

Matverkstan i Uppsala AB

Varmt välkommen in till bloggen alla mina kära läsare. Idag så måste jag bara få skriva ett inlägg för att berätta om hur otroligt nöjd jag blev när jag beställde catering. Jag lärde mig en läxa när jag förra året ställde till en stor balluns, och redig som jag skulle vara ställde jag mig i köket och lagade mat till 20 personer. Det blev alldeles för stressigt och för mycket besvär för att inte tala om att det såg ut som ett bombnedslag i köket efteråt. Matverkstan i Uppsala AB är ett företag som erbjuder catering i Uppsala, som jag beställde maten ifrån när jag hade kalas i fredags. Den här gången var vi till och med 25 personer så då kan ni tänka er själva hur skönt det var att bara kunna luta sig tillbaka, umgås med sina släktingar och vänner och få njuta av mat som någon annan hade lagat. Det här företaget är ett helt underbart företag för de kan erbjuda en personlig kock som lagar maten på plats. Detta har jag inte provat själv, ännu, men nästa gång jag ställer till med ett större kalas hade jag faktiskt tänkt att göra det. När det gäller maten som vi fick genom denna catering i Uppsala så blev både jag och mina gäster mäkta imponerade. Jag kunde välja mellan antingen en varm eller kall buffé och det blev en varm buffé den här gången. Givetvis får man som kund komma med egna förslag för att få mat som passar ens egna önskemål. Ett par av mina gäster är både gluten- och laktosintoleranta men det var absolut inget problem för Matverkstan i Uppsala AB att ordna mat till dessa personer. Är ni intresserade av catering i Uppsala skulle jag vilja slå ett slag för det här företaget. 

Detta inlägg var postad i