Hyresguiden

Fog & Brand i Västerås

Hej och hallå alla mina trevliga läsare som jag har fått på den här bloggen! Ni är nästan som min andra familj och idag har jag riktigt längtat efter att få sätta igång att skriva olika inlägg. Jag ska ha en lite mer seriös ton i det första inlägget som jag skriver, därför att det handlar om någonting så viktigt som fog och brandtätning i Uppsala och Västerås. Det här är ett område som det slarvas med en hel del, och detta vet jag eftersom det började brinna hemma hos en bekant, och jag var då med i eftermälet för att hjälpa min vän i olika kontakter med försäkringsbolaget, och det visade sig att min vän hade förbisett denna viktiga åtgärd som en fog och brandtätning. Det är ännu inte klart om han kommer att få ut någonting på försäkringen, men jag knäpper mina fingrar … 

 

Fog & Brand i Västerås är ett företag som hjälper till med fog och brandtätning i Uppsala och Västerås med omnejder, och med dessa enkla, men ack så effektiva åtgärder, så uppgraderar man sitt hem så att det blir betydligt mycket säkrare, inte minst ur brandsäkerhetssynpunkt. Jag har nu själv tagit kontakt med Fog & brand i Västerås så att de har fått fog och brandtäta även i min villa. Jag tycker faktiskt att alla läsare som är osäkra på om deras hem har en fog och brandtätning, ska ta kontakt med Fog & Brand i Västerås för att boka in ett hembesök, för att gå igenom ifall detta finns eller inte. Det är verkligen riktigt prisvärda tjänster som Fog & Brand erbjuder sina kunder, och någonting som jag verkligen vill att alla mina läsare ska se till att få gjort! Ni kommer helt klart tacka mig för att ni fick detta gjort, om det börjar brinna! 

 

Detta inlägg var postad i