Hyresguiden

En sakkunnig elektriker

Hej på er, hoppas ni har en helt fantastisk dag!

Jag har bestämt mig för att jag vill installera inbyggda spotlights i taket i köket. Jag inser ju att det inte är något jag kan göra själv så jag ska ta hjälp av en elektriker. När jag började söka efter elektriker i Helsingborg så dök det upp många firmanamn och jag insåg också att det finns olika slags elektriker.

En eltekniker tänkte jag skulle vara någon som kunde hjälpa till med sådan slags eltekniskt arbete som jag behövde hjälp med, men sedan förstod jag att en eltekniker också benämns som kontaktledningsmontör och att de jobbar främst med järnvägar och sådant.

Det jag verkar behöva är en installationselektriker och tillslut hittade jag en firma som kunde hjälpa mig till ett rimligt pris och som hade tid om ett par veckor. Skönt att inte behöva vänta så länge när man väl bestämt sig för något man vill få gjort. Jag är ofta sån att när jag bestämt mig så vill jag inte vänta, då vill jag göra det nu direkt. Gärna igår!

Jag gillar att blanda modernt och lite industriell känsla och här kommer ju spotlights få stå för det lite mer moderna. Sen ska jag ha dimmer på dem så att det går att ha helt upplyst eller lite mer dämpat. Jag tycker det är roligt att tänka till kring ljuskällor och ljussättning, men också hur man kan få ett mer energisparande hem.

Den elektriker som jag pratade med sa att det är ett jobb han fixar på en dag med tanke på att mitt kök inte är så stort så det är ingen stor yta och inte så många spotlights som ska installeras.

Ha nu en fortsatt fin dag så hörs vi snart igen!

Detta inlägg var postad i