Hyresguiden

Byggservice hos mina föräldrar

God dag mina läsare!

Dagen som jag aldrig trodde skulle ske igen har kommit hit, jag pratar om dagen då jag bor med mina föräldrar igen. Jag är snart 35 år och ska alltså bo med mina föräldrar igen, detta kommer aldrig att sluta bra. Anledningen till att jag bor med mina föräldrar nu är för att de har anlitat byggservice till sitt hus i Landskrona, nu ska hela villan totala renoveras lagom till att jag äntligen har flyttat hem till Landskrona också. Jag hann knappt få allting uppackat innan mina föräldrar hade ringt Tommy Glansk Anläggning för att få byggservice till huset kändes det som, men det kändes ändå självklart att erbjuda dem sovplats medans huset är under renovering.

Så om några timmar så kommer två stycken personer i sina bästa år för att göra ta över sin sons lägenhet, det är inte varje dag man har sina föräldrar som hyresgäster. Jag ska inte vara så negativ över detta, äntligen kan jag och min pappa sitta i soffan och kolla på fotboll som gamla goda tider. En annan positiv sak är att jag slipper äta middag själv och jag kan få visa mina kunskaper i köket för min mamma som är väldigt matintresserad, hon kommer garanterat bli förvånad. Nu när jag tänker efter och skriver det här inlägget så inser jag att det faktiskt kommer bli trevligt att få en liten återblick om hur det var att bo tillsammans, så länge de inte stannar för alltid.

Deras villa ligger ungefär 500 meter bort från min lägenhet så de kommer spendera en del tid där borta för att kolla hur det går med renoveringen. Om jag någon gång anlitar byggservice så kan min mamma och pappa räkna med att jag kommer och bor där under tiden! Nu måste jag städa innan mina gäster kommer, det gäller att göra ett gott första intryck.   

Detta inlägg var postad i